RAWSUPYOGA | Annika Larsen
Annika

Annika Larsen

Annons

RAWSUPYOGA

Igår var jag på RawSupYoga som Maya Nestorov och Sofie Ringsten anordnat tillsammans med surfbussen. Det var första gången jag paddlade och yogade ute på vattnet. Det var kul, läskigt, spännande, fridfullt, rogivande, kittlande, utmanande och helt jäkla underbart.

supyogasupyoga2

Då Sofie inte kunde komma fick Denise hoppa in och leda oss genom yogan och paddlingen och hon var grym! Först fick vi paddla ut till några bojar där hon knöt fast våra brädor så vi inte skulle blåsa iväg.

supyoga8

supyoga3supyoga6

För blåste det gjorde det, det skvalpade och guppade från vågorna. Det var lite läskigt i början och bara att resa sig upp till att stå i hunden kändes omöjligt men så fort man släppte taget och vågade och litade på brädan så gick det ganska bra, bättre än jag trodde faktiskt och om jag njöt när vi låg i savasana och blundade, kände solen i ansiktet och vågorna som fick brädan att guppa. Underbart.

supyoga5

Väl inne på surfbussen fick vi gott te och underbara rawbollar som Maya bakat till oss innan vi gav oss ut för att paddla i kanalen. När vi gick ut i vattnet blåste det kallt, många brädor på samma plats och jag tänkte att jag skulle flytta lite på mig så en annan kom förbi lättare men jag liksom för en mikrosekund glömde att jag stod upp på en bräda ute på vattnet och trampade utanför brädan och såklart fick jag mig ett dopp. Vattnet var varmt och skönt så det var inte så farligt men uppe på brädan igen blåste det och jag valde att ta av tröjan och bara ha sportbehån på mig så jag inte skulle bli för kall.

supyoga7

Själva paddlingen var helt underbar, något otrolig rogivande att ta sig fram på det sättet. Solen kom fram ordentligt och inne i kanalen var det ganska vindstilla så jag frös faktiskt ingenting. Det var absolut inte sista gången jag gjorde det här och jag rekommenderar er alla att kika in på surfbussen.nu och kolla vad som passar er eller bara glida förbi butiken och hyra en bräda en timme eller två eller testa yogan såklart!

Tack så mycket Maya för alla foton som jag så fint tagit från dig, för en underbar dag och supergoda acaíbowls som jag tänkte berätta mer om senare <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Annika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats