OM HÄLSA & ACCEPTANS | Annika Larsen
Annika

Annika Larsen

Annons

OM HÄLSA & ACCEPTANS

HÄLSA1

Vi är ett gäng bloggande tjejer som har ett samarbete där vi varje vecka skriver om ett gemensamt ämne, förra veckan var första inlägget och då skrev vi om en stillasittande livsstil, mitt inlägg hittar ni HÄR och den här veckan avverkar vi ämnet hälsa, eller rättare sagt Vad är hälsa?

Hälsa för mig innebär, ja förutom vardagsmotion, stress eller snarare inte stress, mindfulness, avslappning, träning och kost så tänker jag också på att man behöver accepterar vart man befinner sig i livet och utgå ifrån sig själv.

Det här är något som jag själv jobbar med dagligen, jag har tre barn på 6, 4 & 2 år, och som ni förstår så ligger mitt största fokus på dem. Det är dem jag andas och lever för. Samtidigt vill jag kunna ta hand om mig själv så att jag mår bra och orkar ta hand om dem, det innebär att jag behöver vara ifrån dem ibland för att göra det. Jag vill även starta eget företag, satsa på bloggen, ha en bra relation med M, umgås med resten av familjen och vänner, gå på lite roliga event och sen ska man jobba däremellan.

Ni förstår ju hur det ser ut, man får prioritera och acceptera vart man är i livet, många av mina vänner har inte barn och har fullt upp ändå. Jag kan inte jämföra mitt liv med deras. Även om jag vill göra allt som dem och kan också om jag prioriterar det men samtidigt så är jag precis där jag vill vara. Även om jag i tanken ibland försvinner ifrån vardagen så är det hemma med familjen jag trivs bäst. Klart det är jobbigt ibland och att få storhandla ensam kan rädda livet på en efter tre dagars vab, men istället för att göra allt lite halvdant är det bättre att låta saker ta sin tid, man behöver ju inte göra allt samtidigt, inte om man vill ha hälsan i behåll i alla fall <3

Kika gärna in hos Ida där hon skriver om att Orka med, Camilla – om att hälsa är frihet, Ida J om balansen i livet, Anna om att det är Okej att ligga i soffan och äta lite skräp ibland, Helena om där själen mår bra, Emma om att en perfekt hälsa inte är en perfekt hälsa & Annika om att kunna leva livet som man vill

Kärlek – A

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Annika

Kommentera

  1. Ida

    Med två små barn här hemma håller jag med om allt du skriver prioriteringar, vikten av egentid och känslan av att drömma även om man trivs bäst hemma med familjen.

Annons
stats