ETT HEDERLIGT GAMMALT TIPS | Annika Larsen
Annika

Annika Larsen

Annons

ETT HEDERLIGT GAMMALT TIPS

morgonpromenad morgonpromenad3 morgonpromenad2

Idag startade jag dagen med en skön morgonpromenad. Efter vab och en helg som inte alls blev som jag tänkt mig behövde jag lite luft och energi för att komma igång och rensa lite i huvudet. En halvtimme bara i lagom takt, ingen stress eller musik utan bara jag och mina tankar. Riktigt skönt faktiskt och nu när cykeln är parkerad får det nog bli min nya morgonrutin. Ett bra sätt att starta dagen. Frisk luft, vardagsmotion och energi.

Om ni inte själva har möjlighet att ta en promenad på morgonen kanske ett gammalt hederligt tips kan passa er?

Ställ bilen en bit ifrån jobbet och gå sista biten eller gå av en hållplats tidigare om ni åker kommunalt och vips så har ni också fått er en liten morgonpromenad och en bättre start på dagen.

Ett bra tips tycker jag, håller ni inte med?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Annika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Ett jättebra tips! Vad härligt att starta dagen med en promenad, det brukar jag också göra när jag lämnat äldsta sonen på dagis. Då sover lillen så gott och jag kan njuta av en inspirerande pod.

Annons
stats