En lyx man blir sjuk av | Annika Larsen
Annika

Annika Larsen

Annons

En lyx man blir sjuk av

Igår på vägen hem från Norrköping stannade vi på MAX, jag var så hungrig att jag tänkte äh, jag går all in och slog till på någon pommes med ost och massa saker på och en hamburgare utan bröd.

1. Det var inte ens särskilt gott men jag åt ändå?

2. Fy vad jag ångrar mig, inte för att jag åt något “fel” utan för att min kropp verkligen har sagt ifrån. Spenderade halva natten på toan och idag har jag varit så illamående, jag känner den äckliga smaken av friterat sunk och det går verkligen inte bort. Usch.

Varför kan det inte finnas några bra snabbmatsställen längs med vägarna? Ett ställe som säljer riktig mat, ekologiskt och utan en massa tillsatser och skit. Å vad bra det hade vart. För det är ju inte potatisen man blir sjuk av utan det är alla tillsatser och gifter som egentligen inte är mat. Fast det är klart även om många är intresserade kost och hälsa så är det fortfarande så att dem flesta väljer ställen som Max & McDonalds. Jag har tänkt att det inte är så farligt att äta där med barnen ibland. Vi äter ju bra mat annars, det är lite av en lyx att äta där, barnen blir glada och jag slipper laga och diska men en lyx som man blir sjuk av känns inte längre så lyxigt.

Nej, hädan efter kommer vi att lyxa till det någon annanstans.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Annika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats