DEN BÄSTA MEDICINEN | Annika Larsen
Annika

Annika Larsen

Annons

DEN BÄSTA MEDICINEN

workoutselfie

Efter jobbet åkte jag till gymmet för att gå på ett Yogapass men när jag kliver in genom dörren så står det en stor skylt – inställt pga. sjukdom. Hade verkligen sett fram emot att få yoga, bara följa instruktören, andas och njuta men det är bara att boka in ett nytt pass, att bli sjuk händer ju alla. Stod och funderade på vad jag skulle göra istället och bestämde mig för att gå in och ro men tror ni inte alla maskiner var upptagna och att stå i kö hade jag ingen lust med så jag ställde mig på crosstrainern och körde 5 KM vilket tog 23 minuter. Ganska så svettigt faktiskt.

Efter det körde jag mage. 10 x 5 situps där man touchar golvet ovanför huvudet och på golvet framför en och direkt efter varje 10 gjorde jag 10 stycken där jag hade en fem kilosvikt i händer och flyttar den från sida till sida sittandes med benen i luften, är ni me? Heter säkert något tjusigt. Gjorde olika plankor med benen och armarna i luften. Fällknivar, mera situps, lite rygglyft och propellern. Sen avslutade jag med 50 stycken getups. Ett pass som var alldeles lagom jobbigt, tog lite extra vila mellan övningarna då jag som sagt inte vill gå ut för hårt nu i början.

Har lite träningsvärk från igår men kroppen känns bra och framför allt så känns knoppen bra. Älskar vad träning gör med humöret och energin man får. Det är den bästa medicinen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Annika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats